سردار شهید غلامرضا محمودی در سال ۱۳۳۷ در خانواده ای متدین در روستای ونک از توابع شهرستان سمیرم بدنیا آمد. در دوران کودکی پدر خود را از دست و تا رسیدن به سن بلوغ به کشاورزی و دامداری پرداخت. سپس در سال ۱۳۵۶ به خدمت سربازی رفت و در هوابرد شیراز به خدمت مشغول شد و موفق به گذراندن دوره آموزشی چتر بازی گردید. در سال ۱۳۵۷ همزمان با صدور فرمان امام مبنی بر ترک پادگان ها همراه دیگر دوستان انقلابی خود پادگان را ترک می کند.
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بعنوان یکی از طرفداران حزب الله با کمیته های انقلاب اسلامی کمال همکاری را داشت. در زمانیکه جنگ های داخلی در کردستان توسط منافقین و اشرار به اوج خود رسیده بود بعنوان بسیجی و اولین رزمنده ی آموزش دیده روستا به این خطه آشوب زده شتافت.
وی در سال ۱۳۶۰ به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سمیرم درآمد و بعد از آن به مدت کوتاهی فرماندهی پایگاه های پادنای علیا و سفلا و پایگاه های مهرگرد و وردشت را عهده دار بود و سپس به عنوان مسئول آموزش نظامی سمیرم انتخاب شد. در طول سال ۱۳۶۰ نیز یکبار به منطقه ی آمل و شهر هزار سنگ اعزام شد تا در سرکوب منافقین کور دل و اشرار شرکت کند و بعد از آن به جبهه های نبرد رفت و تا آخر عمر شریف و با برکتش در جبهه ماند، تا اینکه در تاریخ ۶۷/۱/۲۹ در فاو به شهادت رسید.
برخی از مسئولیت های شهید محمودی عبارتند از: عملیات والفجر ۴ و ۸: فرمانده گروهان / کربلای ۴ و ۵ و ۶: فرمانده ی گردان امیرالمومنین (ع) / مسئول محور جنوب و غرب تیپ مستقل قمربنی هاشم (ع) / همچنین در عملیات والفجر ۱۰ در کردستان عراق (دشت حلبچه) و سد دربندی خان عراق پس از شجاعت قابل تقدیرش در فتح قهرمانانه ی قله ی صعب العبور شاخ شمران از طرف فرماندهی تیپ برادر حاج اصغر صبوری و موافقت فرماندهی قرارگاه و مسئول نیروی زمینی سپاه پاسداران برادر شمعخوانی به سمت قائم مقام تیپ مستقل قمر بنی هاشم (ع) معرفی می گردد و بعد از این عمل شجاعانه و ارتقاء فرماندهی ایشان در دیداری با نخست وزیر وقت مورد تقدیر قرار می گیرد.
شهید محمودی پس از ۲روز مرخصی بار دیگر برای تحویل نیروها به جبهه می رود، شهید محمودی پس از ورود به منطقه ی عملیاتی فاو برای رسیدن به وضع نیروهای رزمی به جمع سلحشور مردان پیکارگر و رزمندگان وفادار تیپ قمر بنی هاشم می پیوندد. وی پس از مدت ۳۰ ساعت نبرد در جزیره فاو به شدت مجروح و توسط نیروهای امدادی به پشت خطوط مقدم فرستاده می شود و سپس به تهران منتقل می گردد، ولی همه تلاش های پزشکان در حق این سردار و علمدار سپاه توحید ناکام میماند و به شهادت میرسد.
سردار شهید غلامرضا محمودی روز شنبه ۲۹ فروردین ۶۷ ابتدا در شهرستان سمیرم با حضور انبوه مردم و همرزمانش تشییع شد و سپس در زادگاهش با حضور نزدیک به ۵۰۰۰ نفر از امت حزب الله استان اصفهان در گلزار شهدای ونک به خاک سپرده شد.