رشته مامایی را می توان از جمله رشته های پر مشقت اما مقدس نامید که از دیرباز تاکنون از محبوبیت خاصی برخوردار بوده و هست. رشته مامایی از زیر مجموعه های گروه علوم پزشکی و بهداشت است که با هدف تربیت کارشناسان متعهد در زمینه آموزش و خدمات مامایی صورت گرفته است تا فارغ التحصیلان این رشته بتوانند در جهت تامین سلامت مادران و کودکان جامعه قدم بردارند.رشته مامایی مباحثی نظیر جنین شناسی،بارداری و زایمان و بیماری های زنان، نوزادان و مراقبتهای مربوطه، بهداشت، تشخیص زودرس بیماری های دوران بارداری و پی بردن به موارد غیر طبیعی در مادر و جنین و نوزاد و شیرخوار ،تغذیه مادر و کودک و تنظیم خانواده و بیماریهای داخلی و جراحی مربوط به مامایی را در بر می گیرد که روز به روز شاهد پیرفت این علم در دنیا هستیم.
اگر قصد تحصیل در رشته مامایی را دارید لازم است بدانید که این رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی گرایش خاصی ندارد و به طور عمومی ارائه می گردد.
طول دوره تحصیل در رشته مامایی در مقطع کارشناسی 4 سال است و این رشته در این مقطع در مجموع 130 واحد درسی را دربرمی گیرد که 20 واحد درسی آن مربوط به دروس عمومی، 20 واحد درسی مربوط به دروس علوم پایه، 72 واحد درسی مربوط به دروس تخصصی الزامی، 2 واحد درسی مربوط به دروس تخصصی اختیاری و 16 واحد درسی هم به دروس کارآموزی درعرصه اختصاص دارد.