نسخه آزمایشی و درد دست بروزرسانی
background
قاسم موسوی قهار
deceased

قاسم موسوی قهار

qasem mosavi qahar

جنسیت :

آقا

متولد :

1327

ملیت :

ایران

بیوگرافی قاسم موسوی قهار

قاسم موسوی قهار

قاسم موسوی قهار مناجات خوان، دعا خوان، مداح و شاعر بود. اولین دعای سحر ماه رمضان را بعد از انقلاب ۱۳۵۷ وی خواند که از محبوبترین و معروفترین اجراهایش به شمار می رود و بعد از حدود سال ها هنوز در سحرگاهان رمضان از صدا و سیما پخش می شود. بعد از انقلاب اسلامی و تغییر مشی در صدا و سیما و همچنین کنار گذاشته شدن بسیاری از دست اندرکاران و مجریان دوران پهلوی، در این سازمان دولتی نیاز به چهره های جدیدی برای اجرای برنامه های متناسب با دوران جدید احساس می شد. دعای سحر موسوی قهار و ربنای  محمدرضا شجریان از جمله اجراهای مذهبی ماندگاری بودند که توانستند به خوبی جای خالی آوای سید جواد ذبیحی را در ماه رمضان پس از انقلاب پر کنند.

وی علاوه بر خواندن ادعیه مشهور مربوط به ماه رمضان، دعاهای بسیاری از جمله: دعای کمیل، عرفه، سمات، مجیر، فرج، جوشن کبیر، دعای ابوحمزه ثمالی، مناجات شعبانیه، صلوات شعبانیه و… را اجرا نموده است.

مشخصات

مجموعه مشخصات در جهت گسترش پایگاه های اطلاعاتی اقدام به راه اندازی مجموعه دانشنامه مشخصات در زمینه های مختلف نموده است تا بتواند کمکی به گسترش اطلاعات و شفافیت در جامعه نمایید.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

کلیه حقوق وب سایت محفوظ و متعلق به مشخصات می‌باشدجستجو در دنیایی از اطلاعات